Vile de vanzare in Bucuresti

Cand zgomotul orasului devine mult prea apasator, cand aglomeratia se transforma intr-un furnicar ametitor, cand aerul este de-a dreptul sufocant sau cand vecinii sunt mult prea iritanti, cea mai buna solutia este evadarea. Stim, insa, ca in conditiile in care munca de zi cu zi ne tine in viata, nici nu poate fi vorba de o dezertare. Si atunci, cel mai viabil remediu ramane o mutare strategica, departe de jungla orasului, intr-o casa care sa va asigure confortul mult dorit.

 

Acesta este momentul in care noi intram in actiune, cu oferte dintre cele mai variate pentru vile de vanzare in Bucuresti.

 

Anunturi vanzari vile din Bucuresti 

 

Va oferim anunturi cu vile de lux, moderne sau clasice, la preturi care sfideaza orice concurenta. Ramane la latitudinea dumneavoastra sa va alegeti zona in care doriti sa locuiti (Berceni, Militari, Bucurestii Noi, Pipera, Otopeni, Floreasca, Primaverii etc.). In ceea ce priveste dimensiunile, puteti opta pentru o casa mica de 3 - 4 camere ori pentru o vila grandioasa, cu 5, 6 sau chiar 10 camere, in functie de necesitatile dumneavoastra.

De exemplu, unele case se preteaza si pentru spatii de firme. De asemenea, va puteti hotari pentru o vila cu un singur nivel sau cu unul sau doua etaje, inclusiv mansarda si demisol.

 

Indiferent de alegerea facuta, site-ul nostru va garanteaza cea mai buna calitate si cel mai ridicat confort. In acest scop, am scos la vanzare si vile mobilate in diferite stiluri si tendinte. Cu un design simplist, modern sau clasic, vilele pe care vi le punem la dispozitie vor deveni pentru dumneavoastra spatiile preferate pentru relaxare si odihna. Multe dintre case vin la pachet cu gradina si curtea frumos amenajate, perfecte pentru recreere.

 

Alegand una dintre vilele pe care site-ul nostru vi le ofera spre vanzare, va veti transforma sederea in Bucuresti intr-o experienta placuta si reconfortanta

Ansamblul Rezidentiala Vivenda Residencias

Bucuresti , Gara de Nord , Sector 1
79,500.00
3 camere
2 bai
În curs de procesare...