Apartamente si garsoniere in Sector 6 Bucuresti

In vestul capitalei, pe o suprafata de aproximativ 38km2, se intinde sectorul 6 al Bucurestiului. Cartierele Crangasi, Ghencea, Giulesti, Drumul Taberei sau Militari, sunt printre cele mai cautate zone din oras in privinta locuintelor. Este o zona linistita si curata, in care se gasesc atat centre comerciale, cat si gradinite, scoli si spatii de joaca pentru copii. Din aceste motive, merita sa va bucurati de o locuinta in sectorul 6.

 

Vanzari apartamente si vile in sector 6

Fiind al doilea ca marime din Bucuresti, numarul de vanzari imobiliare este in crestere. Fie ca sunteti in cautarea unei garsoniere, case sau apartament, in sectorul 6 puteti beneficia de o locuinta confortabila si sigura, apeland la ofertele prezentate pe acest site. Noi venim in sprijinul celor care doresc sa isi cumpere o casa doar pentru ei, fara sa mai stea in chirie, alaturi de persoane dificile si necunoscute. Gradina Botanica, lacasurile de cult cunoscute sau Lacul Morii, sunt cateva atractii care favorizeaza alegerea unei locuinte in sectorul 6.

 

Cumpararea unei case, unui apartament sau a unei garsoniere, este o decizie importanta, care trebuie facuta in urma unei informari corecte despre zona, avantajele unei constructii anume, utilitatile de baza si multe altele. Accesand anunturile imobiliare de pe site-ul nostru, veti beneficia de cele mai noi oferte, la preturi accesibile, pentru apartamente noi, cu 2 sau mai multe camere, locuinte in ansambluri rezidentiale, garsoniere moderne sau case luxoase de vanzare in sectorul 6 Bucuresti.

 

Zilnic primim anunturi atat de la agentii imobiliare, cat si de la proprietari direct, iar noi le selectam pe cele mai convenabile. Nu trebuie sa mai pierdeti tipul vizitand numeroase locuinte, deoarece noi va ajutam, prin descrieri detaliate, fotografii si date de contact ale proprietarilor, sa faceti alegerea potrivita intregii familii.

Apartament de vânzare 2 camere

57,000.00
În curs de procesare...