Anunturi imobiliare sector 3 Bucuresti

Daca intentionati sa va mutati departe de forfota centrului si va doriti o locuinta intr-o zona mai linistita si mai sigura, atunci sectorul 3 al capitalei ar putea fi locul potrivit pentru dumneavoastra. Parcul de 85 de hectare (parcul „Alexandru Ioan Cuza”, fost IOR) ii confera acestui statutul de cel mai verde sector al Bucurestiului.

 

Aceasta zona ofera acces rapid nu numai spre spatii verzi, ci si la statii RATB sau de metrou si la toate utilitatile necesare unui trai decent si confortabil. In plus, numeroasele lacasuri de cult (bisericile Sfanta Mina, Baratiei etc.), monumente si sediul impunator al CEC-ului, transforma acest sector si intr-o zona cu puternic potential turistic.

 

Apartamente si case de vanzare in sector 3 din Bucuresti

Daca v-ati hotarat ca acesta este locul in care doriti sa va achizitionati noua locuinta, atunci site-ul nostru va ofera spre vanzare o gama larga de imobiliare in diferite cartiere ale sectorului 3: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Lipscani, Titan, Unirii, Vitan sau Timpuri Noi. Pentru o persoana sau un cuplu, o garsoniera ori un apartament cu 2 camere ar putea fi ideale. Familiile mai numeroase pot opta pentru apartamante mai mari si spatioase, de 3 sau 4 camere, in functie de necesitati.

 

Pentru cei care isi doresc un confort mai ridicat si mai multa liniste, punem la dispozitie case sau vile cu unul sau doua etaje, cu mansarda si gradina. Nu in ultimul rand, pentru aceia dintre dumneavoastra care vor sa-si contruiasca o casa din temelii sau poate un sediu de firma, site-ul nostru partener pune spre vanzare si terenuri aflate in sectorul 3.

 

Indiferent de zona sau de tipul de casa pentru care optati, site-ul nostru va asigura ca veti avea parte de cel mai bun raport calitate/pret de pe piata

Apartament de vânzare 2 camere

57,000.00
În curs de procesare...