Anunturi imobiliare in Sector 1 din Bucuresti

Sectorul 1 al Bucurestiului este o zona amplasata in nordul orasului, linistita si moderna. Gazduieste numeroase scoli si gradinite, case memoriale, muzee, parcuri precum si gradina zoologica, cea mai mare atractie pentru copii, care dispune de cateva sute de exemplare de animale.

 

Padurea Baneasa din apropiere, este destinatia preferata a bucurestenilor pentru un weekend relaxant aproape de casa. Atat parcul Herestrau cat si Cismigiu, sunt zone de agrement importante, unde se pot practica sporturi nautice si plimbari cu vaporasele, hidrobicicletele sau barcutele.

 

Baneasa, Dorobanti, Pipera sau Piata Romana, sunt cateva din zonele mai scumpe din sectorul 1, dar si cele mai bine intretinute. Pipera este un cartier rezidential foarte cunoscut, unde locuiesc si numeroase persoane mondene. Desi locuintele din unele regiuni au preturi cu mult peste bugetul de care dispuneti, noi va prezentam oferte avantajoase pentru vanzari garsoniere, apartamente sau case in sectorul 1.

 

Apartamente, case si vile de vanzare in sector 1

 

Preturile sunt stabilite in functie de facilitatile si conditiile de care veti beneficia in viitoarea locuinta. Pe langa imprejurimile frumoase si linistite, arhitectura si designul elegant al cladirilor vor reprezenta de asemenea puncte de atractie. Va prezentam garsoniere moderne, apartamente spatioase, vile si case luxoase in Bucuresti, sector 1. Cu finisaje moderne si constructii solide, va puteti bucura de siguranta si liniste in fiecare zi, in propria dumneavoastra locuinta.

 

Majoritatea imobiliarelor selectate de noi sunt amplasate in apropierea mijloacelor de transport in comun si beneficiaza de utilitatile de baza (apa curenta, teefonie, electricitate si cablu TV). Va punem la dispozitie o lista completa cu cele mai avantajoase oferte pentru imobiliare de vanzare sector 1 Bucuresti. Uitati de chirie si achizitionati-va casa pe care o visati de mult!

Ansamblul Rezidentiala Vivenda Residencias

Bucuresti , Gara de Nord , Sector 1
79,500.00
3 camere
2 bai

Apartament de vânzare 2 camere

57,000.00
În curs de procesare...