Vanzari imobiliare in Drumul taberei 

Situat in sectorul 6 al Bucurestiului, Drumul Taberei este unul dintre cele mai linistite si sigure cartiere ale capitalei, reprezentand o zona pefecta pentru o o noua locuinta.

 

Desi predominante sunt blocurile de cate 4 etaje, spatiile verzi sunt si ele destul de numeroase. Parcul Drumul Taberei, cu o suprafata de 30 de hectare, asigura recreerea cetatenilor.Acesta include un lac pentru canotaj, un teatru de vara pentru copii si un strand cu 3 bazine. Oferta de locuri de joaca pentru copii este si ea bogata. Alte avantaje ale acestui cartier sunt traficul relativ scazut, fata de alte zone ale Bucurestiului, accesul rapid la mijloacele de transport RATB si la diverse mall-uri, piete, sectii de politie, institutii administrative si de invatamant.

 

De asemenea, posibilitatile de distractie in Drumul Taberei sunt numeroase. Vara va puteti petrece timpul la terase sau restaurante. Iarna, in schimb, va puteti distra pe patinoarul artificial amenajat chiar langa parc.

 

Garsonire si Apartamente de vanzare in Drumul Taberei

 

Daca v-ati convins ca Drumul Taberei este cartierul ideal pentru a gazdui noua dumneavoastra locuinta, atunci va venim in intampinare cu o gama larga de imobiliare aflate in aceasta zona. Fiind un cartier format in majoritate din blocuri, oferta de garsoniere si apartamente de 2, 3 sau 4 camere este deosebit de variata.

 

Avem locuinte aflate la diferite niveluri ale blocului, mobilate sau nu, in functie de preferinte. Daca va doriti un camin mai spatios, dar si mai linistit, atunci puteti achizitiona una dintre casele si vilele pe care vi le punem la dispozitie. Cu 3, 4 sau chiar 8 camere, acestea sunt racordate la toate utilitatile necesare unui trai confortabil.

 

Acest site nu duce lipsa nici de oferte de terenuri in acest cartier. Daca va doriti o casa noua, construita dupa placul dumneavoastra, dar va lipseste spatiul de constructie, apelati cu incredere la echipa noastra. Site-ul nostru va este alaturi in alegerea caminului perfect si va ureaza „Bun venit!” in noua dumneavoastra locuinta din Drumul Taberei.

Apartament de vânzare 2 camere

57,000.00
În curs de procesare...